logo

MVD | Élhajlítás, stancolás

MVD Inan márkát több mint 10 éve képviseli az Atlanti – Szerszám kft. a magyar piacon. A török gépipar egyik legmegbízhatóbb és legjobb ár-érték arányú gépei a 67 éves tapasztalatuknak köszönhetően. Az MVD -hez köthető az első tandem élhajlító.

MVD Élhajlító gépek | iBend

IBend gépcsalád megoldásokat kínál szinte minden élhajlítási feladatra 1250mm-12000mm hosszban. A hidraulikus működésű gépek európai gyártók alkatrészeivel szerelve készülnek (Hoerbiger, Schneider, Fiessler Németország, Hidraulikus egységek, Olaszország). A feladathoz választható felszereltségnek és a 0,03mm pontosságú útmérésnek köszönhetően biztosan megtalálja a megfelelő gépet. A gépek hegesztett vagy szerelt nagy merevségű vázuknak köszönhetően hosszú távon is biztonsággal használhatók a megadott kapacitástartományban. (60-1000t)

MVD iBEND "A" 

abend

MVD hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító A széria

Az A széria gépei költséghatékony megoldást jelentenek a felmerülő hajlítási igényekre. A CNC vezérlés alapesetben 3 tengelyt vezérel (maximum 4 tengellyel képesek működni). A robosztus váz magas pontosságot eredményez.

MVD iBEND "B" 

bbend

MVD hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító B széria

A B széria gépei vezérelt tengelyeinek száma jelentősen növeli a termelékenységet. CNC vezérlője max. 6 tengelyt tud vezérelni. A felhasználóbarát 2D grafikus vezérlő az alapfelszereltség része.

MVD iBEND "C" 

cbend

MVD hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító C széria

A C széria gépei a nagy termelékenység és teljesítmény valamint a nagyfokú pontosságra optimalizált gépek. A legbonyolultabb hajlítási feladatok elvégzésére is képes. CNC vezérlője akár 12 tengelyt is tud vezérelni.

További elérhető termékekért vagy egyedi igényekért keressen minket elérhetőségeink egyikén!

MVD Lemezollók | iShear

Az élhajlítók mellett népszerűek a hatékony és gyors működésű lemezollók, amelyek elérhetők NC és CNC vezérléssel az egyszerűbb használat érdekében. Elérhetők a megszokott funkciók mellett pl az automatikus késhézag állítás vagy különböző szakítószilárdságú anyagok vágása esetén az állítható vágószög.

MVD iSHEAR "A" 

ashear

MVD mechanikus lemezolló gép A széria

Az A széria lemezollói alkalmas vékony acéllemezek vágásához, 4 mm anyagvastagságig. A váz és a felső gerenda acélból készült, minimális rugalmasságra és optimális ellenállásra lett kifejlesztve. A vázat egyetlen folyamat során alakítja ki a precíz NC megmunkáló központ.

MVD iSHEAR "B" 

bshear

MVD mechanikus lemezolló gép B széria

Precíz vágást biztosít a vastag anyagoknál is lassú üzemeltetési módban. Vevői igény szerint lehetséges automatikus késhézag állítás és löketbeállítás CNC vezérléssel. Programozható hátsó ütköző 0,1 mm-es toleranciával és visszatérés funkció. NC vezérlés.

MVD iSHEAR "C" 

cshear

MVD mechanikus lemezolló gép C széria

Nagy teljesítményű merev váz a torzulások elkerülése érdekében. A vágási szög automatikus beállítása az anyag vastagsága alapján. Programozható hátsó ütköző 0,1 mm-es toleranciával és visszatérés funkció.

További elérhető termékekért vagy egyedi igényekért keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Mi történik miután minket választott?

Amennyiben egy MVD élhajlító vagy lemezolló vásárlásán gondolkozik, az Atlanti-Szerszám Kft. az alábbi szolgáltatásokkal együtt kézbesíti azt Önnek.

01

Megrendelés

A termék megrendelését feldolgozzuk az előzetes ajánlat és az egyedi opciók valamint a szállítási határidő figyelembevételével. Kollégánk folyamatosan tájékoztatást ad a cég képviselőjének a rendelés aktuális állapotairól.

02

Szállítás

A megrendelés után gondoskodunk arról, hogy gépe gördülékenyen eljusson Önhöz. Speciális gépek esetén megszervezzük a gép külföldi, a gyártónál történő átvételét is.

03

Oktatás

Az üzembe helyezést követően, részletes oktatásban részesítjük a leendő gépkezelőket. Bemutatjuk a gépek működési mechanizmusát, ismertetjük a kiválasztott vezérlést és megosztjuk Önökkel tapasztalatunkat a karbantartásokkal és egyéb gyakorlati tudnivalókkal kapcsolatban.

04

Karbantartás

Vállaljuk gépeinek garanciális és garancián túli időszakos és eseti karbantartását, szervízelését.

05

Alkatrész ellátás

A javításokhoz és karbantartásokhoz szükséges alkatrészeket, pótalkatrészeket beszerezzük Önnek.

06

Szerszám ellátás

Gépei zavartalan működéséhez és elérhető legmagasabb teljesítményhez biztosítjuk a piacon elérhető legjobb szerszámokat és kiegészítőket.

Kérjen tőlünk ajánlatot

MVD ÉLHAJLÍTÓGÉPEKRE

Név (kötelező)
Email (kötelező)
Cégnév
Ajánlatkérés tárgya
Üzenet

Az űrlap elküldése előtt olvassa el adatvédelmi tájékoztatónakt! Elfogadom

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 26 éve van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000
Budapesti iroda és szerviz
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678, 30/334-4000

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2019 © Minden jog fenntartva.