Jogi és Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-03517- 0001

1. Általános szabály

Az Atlanti-Szerszám Kft. honlapjára történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá a Magyar Köztársaság mindenkori törvényeivel és jogszabályaival összhangban megengedett.

2. Szerzői jog

Az Atlanti-Szerszám Kft. honlapja szerzői jogvédelem alatt áll. Az Atlanti-Szerszám Kft. a tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal, szoftverrel és más anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak.

Ön jogosult az Atlanti-Szerszám Kft. honlapját olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában. Az itt leírtakon kívül az Atlanti-Szerszám Kft. semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

3. Védjegyek

Minden, az Atlanti-Szerszám Kft. honlapján használt védjegy (márkanév, logó stb.) az Atlanti-Szerszám Kft. tulajdonában vagy licensz-használatában áll.

4. A termékek elérhetősége

Az Atlanti-Szerszám Kft. honlapján szerepelhetnek olyan termékek, szolgáltatások is, amelyek nem minden esetben vannak forgalomban Magyarországon.

5. A honlap tartalma

A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére az Atlanti-Szerszám Kft. nem ad garanciát.

Sem az Atlanti-Szerszám Kft, sem alkalmazottai, sem megbízottai nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek az Atlanti-Szerszám Kft. honlapjára történő belépésből vagy azok használatából erednek.

Az Atlanti-Szerszám Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

6. Kapcsolódó honlapok

Az Atlanti-Szerszám Kft. honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó honlapokhoz az Atlanti-Szerszám Kft. csupán hozzáférést közvetít, azonban sem az Atlanti-Szerszám Kft., sem az alkalmazottai, sem megbízottai nem vállalnak semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezekért a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat az Atlanti-Szerszám Kft. vagy alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

Amennyiben Ön kapcsolódó honlapról az Atlanti-Szerszám Kft. honlapjára szeretne visszajutni, akkor vagy a „back”, „vissza” gombokkal/nyilakkal, vagy az adott honlap domain nevének begépelésével jut vissza.

7. Adatvédelem – a személyes adatok gyűjtése és használata

Az Atlanti-Szerszám Kft. tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyhez fűződő jogait.

Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján azonosítani tudjuk Önt például neve, címe, telefonszáma és e-mail címe alapján.

Az Atlanti-Szerszám Kft. csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg. Miután megosztotta velünk személyes adatait, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk. Ugyanakkor Önnek is megvan az a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen jelezze nekünk.

Az Ön önkéntesen megadott személyes adatait – az Ön ellenkező kikötése hiányában, és a honlapon megadott egyéb felhasználási módokon, célokon kívül – az Atlanti-Szerszám Kft. az alábbiak szerint használhatja fel:

Forgalmazott termékeinkkel kapcsolatos promóciós célokra (sorsolásokon való részvételre, minta küldésére vagy hírlevél küldésre, termékek/szolgáltatások ajánlására).
Más cégekkel közösen termékek/szolgáltatások ajánlására.
Lehetséges, hogy feldolgozásra illetve elemzésre kiadjuk személyes adatait más cégeknek, egyszerűen azért, hogy minél jobban megismerjük igényeit, illetve javítsuk honlapunk szolgáltatásait és termékeink / szolgáltatásaink minőségét. Ha termékmintákat vagy egyéb küldeményeket postázunk Önnek, ugyancsak ki kell adnunk adatait más cégeknek annak érdekében, hogy zökkenőmentesen és minél előbb hozzájusson küldeményünkhöz. Ezen szállítók és egyéb cégek azonban a továbbiakban nem jogosultak arra, hogy bármilyen formában felhasználhassák az Ön személyes adatait. Kérjük vegye figyelembe, hogy kötelességünk kiadni személyes adatait akkor, ha ezt törvény, bírósági, más hatósági végzés írja elő nekünk.

Egyéb információk, melyeket felhasználhatunk:

Talán hallott már az ún. cookie-ról. Ezek file-ok vagy információ darabkák, amelyeket internetes böngészője ment le honlapunkról és tárolja azokat az Ön gépén. Ezeknek a cookie-knak a segítségével ismeri fel a honlapunk anyagait tároló szerver számítógép a honlapunkra történő visszalátogatásakor, hogy Ön már járt a honlapjainkon és megadott a részünkre bizonyos adatokat, így ezeket az adatokat nem kéri újra.

A legtöbb internetes böngésző alapbeállításából kifolyólag elfogad cookie-kat. Ha úgy gondolja, átállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-kat visszautasítsa vagy figyelmeztesse Önt arra, hogy cookie-kat küldtek az Ön gépére. A cookie-k visszautasítása esetén lehetséges, hogy nem tudja honlapunk egyes részeit meglátogatni vagy testreszabott információkat fogadni. Emellett szeretnénk honlapunk szolgáltatásait folyamatosan javítani azáltal, hogy lemérjük az egyes honlapok látogatottságát az oldalra vagy képekre történő klikkelések számával. Honlapunk elmenthet olyan információkat az Ön számítógépéréről mint az IP-cím (ez egy szám, amely az Ön gépét azonosítja minden esetben mikor meglátogat egy honlapot), böngészője típusát, computere operációs rendszerét. Mindez azt biztosítja, hogy a honlapunk látogatóinknak a legjobb webélményt és hatékony információs forrást jelentsen.

Ezen információk nem személyes adatok.

Az információk biztonsága:

Minden ésszerű intézkedést megteszünk azért, hogy személyes információit biztonságban tudhassa. Minden Ön által szolgáltatott személyes információhoz szigorúan korlátozott a hozzáférés, azért, hogy a jogosulatlan hozzáférést, a személyes adatok megváltoztatását, illetve jogosulatlan felhasználását megelőzzük.

8. A Jogi Figyelmeztetés megváltoztatása

Fenntartjuk a változtatás jogát, amelyeket az Atlanti-Szerszám Kft. saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a honlap ezen részén értesíti felhasználóit.

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 26 éve van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000
Budapesti iroda és szerviz
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678, 30/334-4000

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2018 © Minden jog fenntartva.