mep

MEP | Darabolás

A MEP 1964 óta gyárt Olaszországban kifinomult, robosztus, prémium minőségű kézi vezérlésű, fél-automata és automata fűrészgépeket, tárcsás darabolókat az ipar számára mind standardizálva és egyedi termékként.

MEP Shark Széria

A SHARK széria gépei megoldást nyújthatnak kisebb lakatosműhelyek számára kézi – a nagyobb gépek esetén – félautomata módban darabolni. Az automatizált változatok képesek előre megírt program szerint, akár az anyag jellemzőinek megfelelő (CNC) módban dolgozni.

A SHARK sorozat mindegyike kategóriájának megfelelve nagyfokú merevséget biztosít vágás közben köszönhetően a nagyszilárdságú acélöntvény keretnek és satunak. A biztonsági szempontoknak megfelelve a gépek szalagfeszesség szenzorral, vészleállító és túlterhelés elleni védelemmel és IP55-ös védettséggel vannak ellátva. Egyes típusok képesek a kétirányú szögben vágásra kényelmesebbé téve a munkafolyamatot a kezelő számára. A modellek zöménél alapfelszereltség a hidraulikusan szabályozható keretsüllyedés is, megnövelve ezzel a szalag élettartamát, a vágásminőséget
kényelmesebb munkavégzés mellett. A rendelkezésre álló rengeteg opcióval tovább növelheti a termelékenységet.

MEP Tiger és Falcon széria

A Tiger sorozat gépei széles mérettartományban képesek a pontos sorjamentes vágásra legyen szó csövekről vagy szelvényekről, kielégítve ezzel a rozsdamentes anyagoknál jelentkező elvárásokat is. Ezek a gépek robosztus gépággyal és szerkezettel elérik a 380kg-os tömeget, amely kisebb rezonanciát erdményez. A fűrészszalagoknál merevebb és élezhető tárcsák gazdaságos, pontos és gyors darabolási ciklust képesek garantálni. A pontosságot tovább növeli, a rezonanciát pedig csökkenti az egyenes előtolású mechanika, így a fej fogaskerékkel és fogasléccel mozgatva lineáris pályán mozog. A kézi mozgatású változatok a kisebb vagy közepes üzemek gyors reagálású gépei lehetnek míg az automata változatok a nagy sorozatú vágásokra nyújtanak megoldást.

A Falcon sorozat gépei alkalmasak lehetnek a kisebb darabszámú vágások esetén 225-350mm tárcsaátmérőig. Ez a sorozat az egyszerűbb billenőfejes módszerrel kínál megoldást kisebb igénybevétel esetén.

MEP Cobra széria

A Cobra széria alumínium darabolására tervezett gépekből áll. A vágósebesség elérése érdekében a motor fordulatszáma tovább van növelve. Választható kézi, félautomata, de akár automata adagolású és működésű változat.

Minden típus billenőfejes és alkalmas szögben vágásra, beleértve az automata változatot is.

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 26 éve van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000
Budapesti iroda és szerviz
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678, 30/334-4000

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2019 © Minden jog fenntartva.