mep

MEP | Darabolás

A MEP 1964 óta gyárt Olaszországban kifinomult, robosztus, prémium minőségű kézi vezérlésű, fél-automata és automata fűrészgépeket, tárcsás darabolókat az ipar számára mind standardizálva és egyedi termékként.

FŰRÉSZGÉP BESZERZÉSE ELŐTT ÁLL?

Elakadt a választásban?

Töltse le kézikönyvvünket, amely átfogó képet ad a fűrészelés minden részletéről. A fűrészelési folyamat leírása, gépek kiválasztása, kapcsolódó termékek, stb. Igénylje most a kézikönyvet!

MEP Shark Széria

A SHARK széria gépei megoldást nyújthatnak kisebb lakatosműhelyek számára kézi – a nagyobb gépek esetén – félautomata módban darabolni. Az automatizált változatok képesek előre megírt program szerint, akár az anyag jellemzőinek megfelelő (CNC) módban dolgozni.

A SHARK sorozat mindegyike kategóriájának megfelelve nagyfokú merevséget biztosít vágás közben köszönhetően a nagyszilárdságú acélöntvény keretnek és satunak. A biztonsági szempontoknak megfelelve a gépek szalagfeszesség szenzorral, vészleállító és túlterhelés elleni védelemmel és IP55-ös védettséggel vannak ellátva. Egyes típusok képesek a kétirányú szögben vágásra kényelmesebbé téve a munkafolyamatot a kezelő számára. A modellek zöménél alapfelszereltség a hidraulikusan szabályozható keretsüllyedés is, megnövelve ezzel a szalag élettartamát, a vágásminőséget
kényelmesebb munkavégzés mellett. A rendelkezésre álló rengeteg opcióval tovább növelheti a termelékenységet.

MEP Tiger és Falcon széria

A Tiger sorozat gépei széles mérettartományban képesek a pontos sorjamentes vágásra legyen szó csövekről vagy szelvényekről, kielégítve ezzel a rozsdamentes anyagoknál jelentkező elvárásokat is. Ezek a gépek robosztus gépággyal és szerkezettel elérik a 380kg-os tömeget, amely kisebb rezonanciát erdményez. A fűrészszalagoknál merevebb és élezhető tárcsák gazdaságos, pontos és gyors darabolási ciklust képesek garantálni. A pontosságot tovább növeli, a rezonanciát pedig csökkenti az egyenes előtolású mechanika, így a fej fogaskerékkel és fogasléccel mozgatva lineáris pályán mozog. A kézi mozgatású változatok a kisebb vagy közepes üzemek gyors reagálású gépei lehetnek míg az automata változatok a nagy sorozatú vágásokra nyújtanak megoldást.

A Falcon sorozat gépei alkalmasak lehetnek a kisebb darabszámú vágások esetén 225-350mm tárcsaátmérőig. Ez a sorozat az egyszerűbb billenőfejes módszerrel kínál megoldást kisebb igénybevétel esetén.

MEP Cobra széria

A Cobra széria alumínium darabolására tervezett gépekből áll. A vágósebesség elérése érdekében a motor fordulatszáma tovább van növelve. Választható kézi, félautomata, de akár automata adagolású és működésű változat.

Minden típus billenőfejes és alkalmas szögben vágásra, beleértve az automata változatot is.

logo

HYDMECH | Darabolás, Fűrészelés

Az elmúlt 40 év során HYDMECH a fémipari fűrészek, hidegfűrészelési technológia és fémipari megoldások éllovasa lett nemzetközi szinten. A progresszív hozzáállás, az innovatív tervezési és gyártási megoldások révén HYDMECH egyénre szabott választ tud adni minden vevői igényre.

Élen járnak olyan újításokban, mint a forgatható fej a billenőkeretes kialakítású gépeknél, és széles vevőkör részére biztosítják a lehető legváltozatosabb fűrészválasztékot. Partnereik közt jelen vannak a repülőgép-ipar, gépkocsi-gyártás, acél-megmunkáló központok, autóversenyzés képviselői és még sok más iparág.

A cég Minőségi Fogadalma biztosítékot nyújt a legjobb ár-vágás arányra, prémium kategóriás alkatrészekre, hosszú termék-élettartamra, vevőszolgálatra és szervizre. Ezt a fogadalmat HYDMECH anyavállalata, a MEP Group is támogatja.

HYDMECH szalagfűrész gépek

H28A_500px

Hydmech H 28 A Automata Horizontális Szalagfűrész

Szalagméret: 7620 x 54 x 1,6 mm Szalagsebesség: fokozatmentes (12-91 m/min)

H40-40_500px-2

Hydmech H 40/40 Horizontális Szalagfűrész

Szalagméret: 11277 x 76 x 1,6 mm Szalagsebesség: fokozatmentes (14-70 m/min)

M-20A-500px

Hydmech M 20 A Ollós Automata Szalagfűrész

Szalagméret: 6248 x 41 x 1,3 mm Szalagsebesség: fokozatmentes (15-106 m/min)

v-18-500px

Hydmech V 18 Függőleges Félautomata Szalagfűrész

Szalagméret: 5156 x 34 x 1,1 mm Szalagsebesség: fokozatmentes (19-117 m/min)

További elérhető termékekért vagy egyedi igényekért keressen minket elérhetőségeink egyikén!

book cover mockup design-femmegmunkalo3

FÉMMEGMUNKÁLÓ FOLYAMATOK KÉZIKÖNYVE

  • Szeretne többet tudni az Ön számára ideális fűrészgép legfőbb tulajdonságairól?
  • Mitől függ, hogy szalagos fűrészre vagy tárcsás darabolóra van szüksége?
  • Melyik az Ön fűrészelési feladatára a legmegfelelőbb fogosztás és fogalak?
  • Miért fontos az új szalagok bejáratása?

Ezekre és sok más felmerülő kérdésre is választ kaphat az itt letölthető exkluziv szakmai kiadványunkból.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 1992-óta van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda és szerviz
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000

Budapesti iroda
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2024 © Minden jog fenntartva.