mep

MEP | Darabolás

A MEP 1964 óta gyárt Olaszországban kifinomult, robosztus, prémium minőségű kézi vezérlésű, fél-automata és automata fűrészgépeket, tárcsás darabolókat az ipar számára mind standardizálva és egyedi termékként.

FŰRÉSZGÉP BESZERZÉSE ELŐTT ÁLL?

Elakadt a választásban?

Töltse le kézikönyvvünket, amely átfogó képet ad a fűrészelés minden részletéről. A fűrészelési folyamat leírása, gépek kiválasztása, kapcsolódó termékek, stb. Igénylje most a kézikönyvet!

MEP Shark Széria

A SHARK széria gépei megoldást nyújthatnak kisebb lakatosműhelyek számára kézi – a nagyobb gépek esetén – félautomata módban darabolni. Az automatizált változatok képesek előre megírt program szerint, akár az anyag jellemzőinek megfelelő (CNC) módban dolgozni.

A SHARK sorozat mindegyike kategóriájának megfelelve nagyfokú merevséget biztosít vágás közben köszönhetően a nagyszilárdságú acélöntvény keretnek és satunak. A biztonsági szempontoknak megfelelve a gépek szalagfeszesség szenzorral, vészleállító és túlterhelés elleni védelemmel és IP55-ös védettséggel vannak ellátva. Egyes típusok képesek a kétirányú szögben vágásra kényelmesebbé téve a munkafolyamatot a kezelő számára. A modellek zöménél alapfelszereltség a hidraulikusan szabályozható keretsüllyedés is, megnövelve ezzel a szalag élettartamát, a vágásminőséget
kényelmesebb munkavégzés mellett. A rendelkezésre álló rengeteg opcióval tovább növelheti a termelékenységet.

MEP Tiger és Falcon széria

A Tiger sorozat gépei széles mérettartományban képesek a pontos sorjamentes vágásra legyen szó csövekről vagy szelvényekről, kielégítve ezzel a rozsdamentes anyagoknál jelentkező elvárásokat is. Ezek a gépek robosztus gépággyal és szerkezettel elérik a 380kg-os tömeget, amely kisebb rezonanciát erdményez. A fűrészszalagoknál merevebb és élezhető tárcsák gazdaságos, pontos és gyors darabolási ciklust képesek garantálni. A pontosságot tovább növeli, a rezonanciát pedig csökkenti az egyenes előtolású mechanika, így a fej fogaskerékkel és fogasléccel mozgatva lineáris pályán mozog. A kézi mozgatású változatok a kisebb vagy közepes üzemek gyors reagálású gépei lehetnek míg az automata változatok a nagy sorozatú vágásokra nyújtanak megoldást.

A Falcon sorozat gépei alkalmasak lehetnek a kisebb darabszámú vágások esetén 225-350mm tárcsaátmérőig. Ez a sorozat az egyszerűbb billenőfejes módszerrel kínál megoldást kisebb igénybevétel esetén.

MEP Cobra széria

A Cobra széria alumínium darabolására tervezett gépekből áll. A vágósebesség elérése érdekében a motor fordulatszáma tovább van növelve. Választható kézi, félautomata, de akár automata adagolású és működésű változat.

Minden típus billenőfejes és alkalmas szögben vágásra, beleértve az automata változatot is.

book cover mockup design-femmegmunkalo3

FÉMMEGMUNKÁLÓ FOLYAMATOK KÉZIKÖNYVE

  • Szeretne többet tudni az Ön számára ideális fűrészgép legfőbb tulajdonságairól?
  • Mitől függ, hogy szalagos fűrészre vagy tárcsás darabolóra van szüksége?
  • Melyik az Ön fűrészelési feladatára a legmegfelelőbb fogosztás és fogalak?
  • Miért fontos az új szalagok bejáratása?

Ezekre és sok más felmerülő kérdésre is választ kaphat az itt letölthető exkluziv szakmai kiadványunkból.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 30 éve van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000
Budapesti iroda és szerviz
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678, 30/334-4000

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2019 © Minden jog fenntartva.