MG

MG | Hengerítés, Egyengetés

MG SRL-1949 óta van jelen a piacon, mára világméretű céggé, innovációs vezetővé nőtte ki magát. Világszinten havi 35 új gépük kerül letelepítésre számos felhasználási területen, mint például a szélerőmű-gyártáshoz, csővezetékekhez, silók gyártásához, élelmiszer-feldolgozó berendezésekhez, nukleáris reaktorokhoz gyártott alkatrészekhez.

Az MG széria és specifikus gépeket kínál szinte minden hengerítési feladatra. Legyen szó profilokról vagy lemezekről 0,5mm -től vagy 300mm –ig terjedő lemezvastagságról a kínálatban biztosan megtalálja a megfelelőt. Szakmai egyeztetések után a megfelelő gépre adjuk ki ajánlatunkat.

A piac egyik legjobban alkalmazható CNC vezérlőjével ellátott gépeken nem lehet probléma a bonyolultabb formák sorozatgyártása sem.

Gépeik rendszerint a legkisebb karbantartási igény mellett is a legnagyobb pontossággal dolgoznak. A hengerítők esetében torziós rudak egyenlítik ki az esetleges egyenetlenségeket és anyagszerkezeti különbségeket.

HENGERÍTŐ GÉP BESZERZÉSE ELŐTT ÁLL?

Elakadt a választásban?

Töltse le kézikönyvvünket, amely átfogó képet ad a hengerítés minden részletéről. A hengerítési folyamat leírása, gépek kiválasztása, kapcsolódó termékek, stb. Töltse ki a gyors kérdőívet, és mi azonnal elküldjük Önnek az adott témához kapcsolódó részt, hogy a megfelelő gépet válassza.

Termék portfóliójukban megtalálhatók:

  • Két, három és négyhengeres modellek 200-8000mm-es hasznos hosszban. Mindegyik hidraulikus pozícionálással és hajtással rendelkezik, így biztosítva a megfelelő eredményt.
  • Változtatható geometriájú hengerítők a vastag lemezek megmunkálásához.
  • Profilhengerítők 2”-21”-os tengelyméretig.
  • Célgépek és automatizálás a fenti faladatokhoz.
Atlanti-szerszam-mg-pic

Termékpaletta

LEMEZHENGERÍTŐ GÉPEK | PROFILHENGERÍTŐ GÉPEK | EGYENGETŐ GÉPEK

mg_f_series

2 HENGERES
lemezhengerítők

Az F sorozat gépeit vékony lemezvastagságú és kis átmérőjű munkadarabok hengerítésére tervezték. Ha nagy termelékenységre és kis átmérőkre van szüksége, akkor az F széria ideális választás lehet.

mg_g_series

3 HENGERES
lemezhengerítők

A G sorozat gépei több hengerítési erővel rendelkeznek a motoron és a hengereken megnövelt erőnek köszönhetően, nagyobb teljesítményt és rugalmasságot kínálnak.

mg_m_series_2

4 HENGERES
lemezhengerítők

Az M sorozat gépei könnyebb munkavégzést garantálnak a becsípő hengernek köszönhetően. Az előtörési műveletek egy lépésben, egyszerűen megoldhatók.

mg_ph_series

3 HENGERES VÁLTOZTATHATÓ
GEOMETRIÁJÚ LEMEZHENGERÍTŐK

A PH széria gépei ideális megoldást jelentenek az extrém vastag anyagok hengerítésére (max. 300mm). A felső henger függőlegesen, míg az oldalsó hengerek vízszintesen mozgathatók

mg_sp_series

LEMEZEGYENGETŐ
HENGERSOR

MG lemezegyengető gépei ideális megoldás annak érdekében, hogy a lemezek gyártása, darabolása, vágása, vagy stancolása során keletkezett deformációt eltávolítsuk a lemezekből.

mg_po_series

SPIRÁL- CSIGALEVÉL
KÉSZÍTŐ GÉPEK

Az MG a gépeit a vevői igények figyelembevételével tervezi és gyártja. Az MG által gyártott nagy spirálkészítő gépeket szivattyúk, dagasztógépek, keverők és ipari turbinák előállításához használnak.

Mi történik miután minket választott?

Amennyiben egy MVD élhajlító vagy lemezolló vásárlásán gondolkozik, az Atlanti-Szerszám Kft. az alábbi szolgáltatásokkal együtt kézbesíti azt Önnek.

01

Megrendelés

A termék megrendelését feldolgozzuk az előzetes ajánlat és az egyedi opciók valamint a szállítási határidő figyelembevételével. Kollégánk folyamatosan tájékoztatást ad a cég képviselőjének a rendelés aktuális állapotairól.

02

Szállítás

A megrendelés után gondoskodunk arról, hogy gépe gördülékenyen eljusson Önhöz. Speciális gépek esetén megszervezzük a gép külföldi, a gyártónál történő átvételét is.

03

Oktatás

Az üzembe helyezést követően, részletes oktatásban részesítjük a leendő gépkezelőket. Bemutatjuk a gépek működési mechanizmusát, ismertetjük a kiválasztott vezérlést és megosztjuk Önökkel tapasztalatunkat a karbantartásokkal és egyéb gyakorlati tudnivalókkal kapcsolatban.

04

Karbantartás

Vállaljuk gépeinek garanciális és garancián túli időszakos és eseti karbantartását, szervízelését.

05

Alkatrész ellátás

A javításokhoz és karbantartásokhoz szükséges alkatrészeket, pótalkatrészeket beszerezzük Önnek.

06

Szerszám ellátás

Gépei zavartalan működéséhez és elérhető legmagasabb teljesítményhez biztosítjuk a piacon elérhető legjobb szerszámokat és kiegészítőket.

book cover mockup design-femmegmunkalo3

FÉMMEGMUNKÁLÓ FOLYAMATOK KÉZIKÖNYVE

  • Szeretne többet tudni az Ön számára ideális hengerítőgép legfőbb tulajdonságairól?
  • Mik a gépkiválasztás legfőbb szempontjai?
  • Mitől függ a gép kapacitása?
  • Mekkora hengerátmérőt válasszunk?
  • Mennyi legyen az alakító hengerek száma?

Ezekre és sok más felmerülő kérdésre is választ kaphat az itt letölthető exkluziv szakmai kiadványunkból.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

HENGERÍTÉS

A hengerítés célja a gyártási dokumentációnak megfelelő nagy rádiuszú hajlítások létrehozása lemez és különböző profilok megmunkálása során.

A HENGERÍTÉS FOLYAMATA
(teljes henger vagy kúp esetén)

A lemezt bevezetjük az alakító hengerek közé ügyelve a lemez merőlegességre a hengerek tengelyéhez képest, becsípés után az egyik, majd a másik végét előhajlítjuk (ez történhet élhajlító vagy egyéb más berendezésen is), végül készre hengerítjük a darabot (a darab két végén mindig marad egy rövidebb-hosszabb egyenes szakasz). Amennyiben szükséges, a darab összehegesztése, majd a varrat lemunkálása után visszatesszük a darabot és kalibráljuk.

TOVÁBBI TARTALOMÉRT, TÖLTSE LE AZ INGYENES KÉZIKÖNYVET A FENTI GOMB SEGÍTSÉGÉVEL!

Kérjen tőlünk ajánlatot

MG LEMEZHENGERÍTŐ ÉS EGYENGETŐ GÉPEKRE

Név (kötelező)
Email (kötelező)
Telefon (kötelező)
Cégnév (kötelező)
Ajánlatkérés tárgya (kötelező)
Üzenet (kötelező)

Az űrlap elküldése előtt olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat! Elfogadom

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 30 éve van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda és szerviz
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000

Budapesti iroda
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2019 © Minden jog fenntartva.