Büszkék vagyunk, hogy partnereink között olyan társaságokat sorolhatunk fel mint TS-Hungaria Kft., Siemens Energy Kft., Platt 2003 Kft., GE Hungary Kft. Fót, BKV Zrt, Pylon-94 Kft., Minetechnik Kft.

1000-786x195

Fémvázas bútorokat gyártó partnerünknek a síkköszörülés folyamatához köszörű korongokat szállítottunk. A szerszámot kiváló minősége ellenére rendszeresen vissza kellett szabályozni, mert a pórusok nagyon gyorsan eltömődtek. Műszaki szaktanácsadó kollégánk működés közben szemrevételezte a meghajtó gépet és a korongot is. A köszörűgép fordulatszám beállítása nem volt megfelelő a fordulatszám szabályzó meghibásodása miatt, így magát a köszörűkorongot már nem az optimális fordulatszámon hajtották. Az ügyfél megjavíttatta a gépet, kollégánk pedig segített a köszörűkoronghoz szükséges műszaki paraméterek beállításában.

csiszolas_atlanti_szerszam-393x293

Ügyfelünk nagyméretű (többek között az autópályákon elhelyezett) kijelzőpanelek kereteit, tartóit gyártja rozsdamentes anyagból. A gyártás folyamatában minden jól tervezhető volt és hatékonyan működött, de a keretek és a panelek összeszerelése indokolatlanul sok munkaórát vett igénybe. Egy termék készre szerelésénél kb. 1000 csavart kellett betekerni úgy, hogy a madarak elleni szöges védelem miatt csak bizonyos pozíciókból lehetett hozzáférni. A cég többféle eljárással próbálkozott már, végül az Atlanti-Szerszám Kft. szolgáltatta számára azt a speciális Mighty Seven csavarozó gépet, mellyel hatodára csökkentették az összeszerelés idejét. Az így megspórolt idő a termelés hatékonyságát tovább növelte. A cég tudja, hogy az Atlanti-Szerszám Kft. törekszik az egyedi szerszámigényes feladatokra megoldást kínálni, nemcsak kéziszerszámok tekintetében, hanem telepített nagygépek esetében is.

Partnerünk, egy élelmiszeripari termékeket előállító multinacionális nagyvállalat a következő kihívással küzdött. Két különféle termék gyártásához ugyanazt a csőrendszert használta. Miután befejeződött az egyik termék gyártása, a csőrendszert tisztítani kellett. A 100%-os tisztasági eredmény eléréséig a nem megfelelő technológia alkalmazásával az első termékből nagy mennyiség vált hulladékká. Az Atlanti-Szerszám Kft. termékpalettájáról az amerikai gyártású RIDGID vízsugaras, forgófejes, nagynyomású csőtisztító készüléket ajánlotta, melynek segítségével a csőrendszer teljes átmérőjében maximálisan tisztává vált. A készülék mellé ajánlott kamerarendszer használatával tisztítás előtt és után is ellenőrizni tudták a csőrendszer állapotát. E két RIDGID készülék együttes alkalmazásával a vállalat a tisztítási munkafolyamat során már nem pazarolja az általa gyártott terméket. A bizonyított szakértelmünknek és a forgalmazott termékeink minőségének bizalmat szavazott a cég. További együttműködés keretein belül CRC élelmiszeripari karbantartó segédanyagok bevezetését is tervezi a vállalat, valamint felülvizsgálja más gyáregységeikben is a zártrendszerek tisztítási folyamatát.

2017-ben egy hegesztőgép vásárlási tender keretében 3+3 db Selco (Quasar 400 TLH és Genesis 5000 PME) hegesztőgépet vásároltunk az Atlanti- Szerszámtól. A berendezések használata októberben elkezdődött és azóta is megelégedéssel használják az üzemben a berendezéseket a kollégák.

A gép vásárlás ill. kiválasztás során figyelembe vett szempontok:
• megbízhatóság
• alacsony üzemeltetési költség
• egyszerű kezelhetőség
• szakmai támogatás egyedi kihívások és problémák megoldásakor
• kedvező beszerzési ár
• kompakt kivitel
• rövid szállítási határidő

A 6 hónapos intenzív termék támogatás során az Atlanti Szerszám Kft. teljes körű támogatást nyújtott a hegesztőgépek szinergikus görbéinek egyedi igényre tervezésében azért, hogy a termelésben keletkező speciális igényeket minél jobban ki tudják szolgálni a gépek. Számos teszt és egyeztetés után sikerült olyan paraméterezést definiálni, amivel a speciális hegesztési igények gazdaságosabban, ill. gyorsabban kielégíthetők. A Selco saját fejlesztésű speciális RapiDeep és QuickPulse programjai segítségével a gyártást sikerült optimalizálni, gyorsabbá és költséghatékonyabbá tenni. Az elmúlt több mint fél év tapasztalatai alapján elmondható hogy a gépek gazdaságosan üzemeltethetőek, rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodás nem történt.

Összességében elmondható, hogy az Atlanti Szerszám Kft. által forgalmazott Selco hegesztőgépek a felhasználó kollégák megelégedésére, megbízhatóan szolgálják cégünk gazdasági és műszaki érdekeit.

hegesztes_atlanti_szerszam_2-393x293
Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 1992-óta van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda és szerviz
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000

Budapesti iroda
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2024 © Minden jog fenntartva.