maykestag

MAYKESTAG | Forgácsolás technológia

Nagy termelékenységű és nagy sebességű forgácsolás, száraz és kemény megmunkálás. Jelenleg ezek a jelentik az ipar számára a kihívásokat. A MAYKESTAG szerszámai pedig a megoldást jelentik. A nagy teljesítményű forgácsolás tömör keményfém marókat kíván, rajtuk szuperkemény bevonattal. Olyan marókat, amelyeknek még a legkeményebb alkalmazás sem tud ártani. Vagyis: MAYKESTAG marókat.

High Speed Cutting (HSC)

A MAYKESTAG átfogó HSC maró programot kínál. Rendkívüli futáspontossággal, szárpontossággal és maximális kopásállósággal.

Száraz megmunkálás

A gyengébb kenés és hűtés jobb minőségű szerszámokat igényel. A MAYKESTAG marói keménységükkel és kopásállóságukkal tűnnek ki. Ezért különösen jól használhatók száraz megmunkálásra.

Kemény forgácsolás

A MAYKESTAG olyan marókat kínál, amelyek mindenekelőtt a kemény megmunkálásra jellemző szélsőséges használatra készültek. A használat során még a vágóél közelében jelentkező magas hőmérséklet és nagy nyomás sem árthat nekik.

Vágóél anyagok

A mi TKF szerszámaink a legjobb minőségű, mikroszemcsés keményfémből készülnek. Poracél szerszámainkban kizárólag porkohászati úton előállított, rendkívül nagy vanádium és kobalt tartalmú HSS acélokat használunk. És még a nagy teljesítményű, gyorsacélból készült szerszámainknál is csak a legjobb minőségű ötvözeteket használjuk.

csm_products_default_separator_93ac224fda

MAYKESTAG Termékcsoportok

További elérhető termékekért vagy egyedi igényekért keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 1992-óta van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda és szerviz
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000

Budapesti iroda
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2024 © Minden jog fenntartva.