Atlanti-Szerszám Kft. | Csatlakozz hozzánk Te is!

Kelet-Magyarország meghatározó szereplői vagyunk a szerszámos piacon. Szeretjük azt, amit csinálunk. Nap, mint nap oldjuk meg ügyfeleink ügyes-bajos műszaki problémáit és igyekszünk azzal zárni a napot, hogy „ma is tanultam valamit”. Elhivatott, fiatal és dinamikus csapatunkat szeretnénk bővíteni újabb lelkes és kitartó kollégákkal.

Legfontosabbak, amit kínálunk neked:

Csapatmunka

Mi hiszünk abban, hogy együtt, többre vagyunk képesek. És különben is jó érzés, ha valaki túllendít minket a nehézségeken.

Vállalkozói szelleműség

Mi szeretjük a kihívásokat és azokat kreatívan megoldani. Így biztosan nincs két egyforma projekt és unalomra sincs okunk.

Családias légkör

Mindig és mindenben ott vagyunk egymásnak. Komolyak vagyunk és profik de van az a szituáció amiben csak a nevetés segít.

Új ötletekre való nyitottság

Folyamatosan nyitott szemmel járunk az országban, mert minden ami körül vesz minket inspirál. Kalandvágyunk és tudásvágyunk nem ismer határokat.

Innovatív szakterület

A fémiparban az egyetlen dolog ami állandó a változás. Azon dolgozunk, hogy ma találjunk egy költséghatékonyabb, termelékenyebb biztonságosabb megodást ügyfeleink problémáira mint bármi ami tegnap elképzelhető volt.

Valódi felelősség

A jó ötleteink legtöbbször gyorsan megvalósulnak. Tervezünk, szervezünk, átszervezünk, létrehozunk megoldásokat amikre később büszkén tekintünk vissza. Lelkiismeretesek vagyunk mert tudjuk, hogy a munka amit nap mint nap elvégzünk hatással van a társainkra, ügyfeleinkre. Ez a mi felelősségünk.

Fejlődési lehetőség

Mi figyelünk egymásra. Hiszen a csapatnak az a legjobb ha mindenki azt csinálja amiben a legügyesebb, amihez a legjobban ért. Előléptetésnél nem a pozícióban töltött éveket számoljuk, hanem az egyéni teljesítményre figyelünk. Hiszen mindannyian különöző tempóban megyünk előre.

Rugalmas munkaidő

Csapatunkban vannak “Baglyok” és “Pacsirták” is. Jó hír az, hogy az ügyfeleink között is. Számunkra a munkahelyi és család között egyensúly nem azt jelenti, hogy az íróasztal rabjai vagyunk 8 órán keresztül, hanem, hogy úgy osztjuk be az időnket, hogy az élet minden területén a legjobban tudjunk teljesíteni.

1992

Az alapítás éve

3 magánszemély tulajdonos

1110

Millió forint

társaságunk éves árbevétele

33

Munkavállaló

az átlagos statisztikai létszámunk

1960000

Darab

az általunk értékesített termékek száma 2016-ban

Nyitott pozíciók

Tekintsd meg nyitott pozícióinkat és csatlakozz hozzánk.

Portrait of businessman talking on mobile phone in office

Műszaki szaktanácsadó / Területi képviselő

A növekvő piaci igények kielégítése és új területek lefedése céljából szeretnénk értékesítési csapatunkat bővíteni, ezért Műszaki szaktanácsadó / Területi képviselő munkatársat keresünk bármely megye területére.

fotolia117633803subscriptionmonthlym

Általános jelentkezés

Ha úgy érzed, hogy aktív tagja tudnál lenni csapatunknak és ezt szeretnéd bizonyítani is akkor mindenképpen küld el szakmai önéletrajzodat és motivációs leveledet valamint tüntesd fel, hogy mely területre szeretnél jelentkezni. Ha érdekesnek találunk, felkeresünk!

Rólunk / Cégünk

Ismerj meg minket, cégünket és foglalkozási területeinket. Hegesztéstechnika, forgácsolás és csiszolástechnológia, automatizált rendszerek, fémmegmunkáló nagygépek. Szerviz és szaktanácsadás.

Hitvallásunk

Ami számunkra a legfontosabb és minden ügyfelünknek át is adjuk.

Építsük együtt a jövőt

Küld el szakmai önéletrajzodat és motivációs leveledet mihamarabb és felvesszük veled a kapcsolatot.

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 1992-óta van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda és szerviz
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000

Budapesti iroda
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2024 © Minden jog fenntartva.