0b7b4f41c80744216b9d27ec6f3adc98_3m-135-135-c-80

3M | Csiszolástechnika

Az 1902-ben St. Paulban (Minnesota, USA) alapított 3M ma már több mint 60 országban van jelen, és globális árbevétele meghaladja a 20 milliárd dollárt. A 3M világszerte 75 000 embert foglalkoztat, és több mint 55 000 terméket forgalmaz a világ 200 országában.

A 3M termékei az élet minden területén jelen vannak és olyan szerteágazó piacokat szolgálnak ki, mint a fogyasztási és irodai termékek, a munkavédelem és közlekedésbiztonság, az elektronika és energia, valamint a biztonsági és védelmi rendszerek, továbbá az egészségügy és ipari megoldások.  A 3M csiszolóanyaggyártóként kezdte  működését, és több mint 100 éve a terület meghatározó, innovatív szereplője. Csiszolóanyagaival 90 éve támogatja az ipart és jelen van a fémmegmunkálás számos  területén.

Legfrissebb innovációja a 3M™ Cubitron™ II termékek létrehozásához kötődik.

A 3M™ Cubitron™ II csiszolóanyagok a 3M PSG (preciziósan formált) szemcsével forradalmasítják a csiszolási munkálatokat. Gyorsabb anyagleválasztást biztosítanak és tartósabbak, mint a hagyományos termékek. A csiszolást új alapokra helyező 3M PSG szemcse segítségével a 3M™ Cubitron™ II csiszolóanyagok:

  • Anyagleválasztási sebessége nagyobb
  • Hosszabb élettartamúak
  • Használatukkal a munkavégzés kényelmesebb
  • Kisebb rányomást igényelnek
  • Növelik a hatékonyságot, termelékenységet

A teljesítmény új kategóriája A 3M PSG, preciziósan formált szemcsével a 3M™ Cubitron™ II termékek új szintre emelik a termelékenységet.

A 3M™ Scotch-Brite™ termékcsalád a felületkezelés ideális eszköze. A kiváló felületminőség titka a felületkezelő 3M™ Scotch-Brite™ anyagok egyedülálló műanyag szálszerkezete. A szintetikus szálak és a hozzájuk ragasztott csiszolószemcsék a munkadarab felületéhez igazodó háromdimenziós nyitott szerkezetet képeznek. Ez a nyitott hálós konstrukció lehetővé teszi a levegő áramlását, melynek következtében a munkadarab kevésbé melegszik fel, így kisebb az esélye az elvetemedésnek és az elszíneződésnek. Ez azt jelenti, hogy kevesebb a selejt, az újramegmunkálási idő, valamint a költség. Ezen felül ellenálló az eltömődéssel szemben, ami jobb minőségű finiselést vagy polírozást biztosít.

A 3M™ Trizact™ rendezett felületű csiszolóanyagok mikro- vagy makroreplikált bevonata ismétlődő geometriájú, szabályos piramis, téglatest vagy méhsejt alakzatokból áll. Minden egyes alakzatnak mikron nagyságrendű ásványi részecskékből álló szerkezete van. A rétegek kopásakor előbukkanó friss ásványi felület vágási sebessége és csiszolási minősége a termék teljes élettartama alatt kiváló minőségű és egységes felületet ad. A 3M™ Trizact™ nagy pontosságú végmegmunkáló eszköz, amely nagy keménységű titán, króm, nikkel és kobalt alapú ötvözeteken éppoly hatékony, mint nem vastartalmú fémeken.

3m_pic

3M Kiemelt termékek

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

AZ ÚJ 3M SILVER

Vágó- és tisztítókorongok
Verhetetlen kombinációjú ár-teljesítmény aránnyal!

További elérhető termékekért vagy egyedi igényekért keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 30 éve van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000
Budapesti iroda és szerviz
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678, 30/334-4000

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2019 © Minden jog fenntartva.