Csiszolás és csiszolástechnika

A megmunkálási folyamatok optimalizálása a megmunkálandó anyag, a hajtás és a szerszám biztos alapokon nyugvó műszaki összefüggéseinek ismeretét feltételezi. Az Atlanti-Szerszám Kft. szakértő csapata készséggel segít feladataik megoldásában megbízhatóan, szakértelemmel akár az Önök helyszínén is. Programunk több, mint 10.000 szerszámot kínál a legkülönfélébb alkalmazásokhoz a darabolástól, a durva csiszoláson át a tükrös polírozásig.

Alkalmazások széles körben

Darabolás
Durva és finom csiszolások, pl. sorjátlanítás, hegesztési él előkészítés, marás, rozsdátlanítás, tisztítás, műszaki kefékkel végzett munkák, felület előkészítés.
Homogén, polírozott, szatinált, vagy matt felület előállítása.

Jelen vagyunk sok felhasználói területen, melyek a teljesség igénye nélkül az alábbiak:

1000

Csiszolástechnikai termékek és képviselt márkák

Válasszon az alábbak közül!

3m_marka_logo

3M - Csiszolástechnika

A 3M csiszolóanyaggyártóként kezdte működését, és több mint 100 éve a terület meghatározó, innovatív szereplője. Csiszolóanyagaival 90 éve támogatja az ipart és jelen van a fémmegmunkálás számos területén.

marka_logo_klingspor

KLINGSPOR - Csiszolástechnika

A nemzetközi szinten működő Klingspor vezető pozíciót tölt be a felületmegmunkálás és a vágás-darabolás minőségi szerszámainak gyártása területén.
A Klingspor alapelve: mindent egy kézből!

marka_logo_pferd

PFERD - Csiszolástechnika

A német PFERD vezető márka a felületmegmunkálás és az anyagdarabolás terén. Legyen szó fejlesztésről, gyártásról vagy akár összetett szerszám-alkalmazástechnikai megoldások értékesítéséről.

marka_logo_tyrolit

TYROLIT - Köszörülés, Csiszolás

A TYROLIT piacvezető köszörűszerszám gyártóként, innovatív szellemiségével áll a vevők rendelkezésére a világ minden részén. Termékportfóliójuk kiterjed a gyártás, megmunkálás és építőipari értékesítés területeire.

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 1992-óta van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda és szerviz
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000

Budapesti iroda
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2024 © Minden jog fenntartva.