pferd

PFERD | Csiszolástechnika

A német PFERD vezető márka a felületmegmunkálás és az anyagdarabolás terén. Legyen szó fejlesztésről, gyártásról, tanácsadásról vagy akár összetett szerszám-alkalmazástechnikai megoldások értékesítéséről.

A PFERD a több mint 7.500 darabos termékajánlatával minden felületkezelési és vágási alkalmazáshoz az optimális szerszámmegoldást kínálja. A megfelelő szerszámok kiválasztását a megmunkálási feladat, a megmunkálandó anyag és az ideális szerszámhajtás határozza meg. A PFERD szerszámokat nap mint nap számos iparág alkalmazza. A PFERD programban megjelenő lenyűgöző innovatív megoldások nemcsak a végfelhasználók körében, hanem a kereskedők kínálatában is népszerűek. Minden, ami csiszolástechnika, azt a PFERD termékei tudják. Speciális termékei a nehezen megmunkálható anyagokra is megoldást jelentenek.

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 1992-óta van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda és szerviz
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000

Budapesti iroda
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2024 © Minden jog fenntartva.