logo

MVD | Élhajlítás, lemezvágás

MVD Inan márkát több mint 10 éve képviseli az Atlanti – Szerszám kft. a magyar piacon. A török gépipar egyik legmegbízhatóbb és legjobb ár-érték arányú gépei a 67 éves tapasztalatuknak köszönhetően. Az MVD -hez köthető az első tandem élhajlító.

ÉLHAJLÍTÓ GÉP BESZERZÉSE ELŐTT ÁLL?

Elakadt a választásban?

Töltse le kézikönyvvünket, amely átfogó képet ad az élhajlítás minden részletéről. A hajlítási folyamat leírása, gépek kiválasztása, kapcsolódó termékek, stb. Töltse ki a gyors kérdőívet, és mi azonnal elküldjük Önnek az adott témához kapcsolódó részt, hogy a megfelelő gépet válassza.

MVD Élhajlító gépek | iBend

IBend gépcsalád megoldásokat kínál szinte minden élhajlítási feladatra 1250mm-12000mm hosszban. A hidraulikus működésű gépek európai gyártók alkatrészeivel szerelve készülnek (Hoerbiger, Schneider, Fiessler Németország, Hidraulikus egységek, Olaszország). A feladathoz választható felszereltségnek és a 0,03mm pontosságú útmérésnek köszönhetően biztosan megtalálja a megfelelő gépet. A gépek hegesztett vagy szerelt nagy merevségű vázuknak köszönhetően hosszú távon is biztonsággal használhatók a megadott kapacitástartományban. (60-1000t)

MVD iBEND "A" 

A SERIES - 1s

MVD hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító A széria

Az A széria gépei költséghatékony megoldást jelentenek a felmerülő hajlítási igényekre. A CNC vezérlés alapesetben 3 tengelyt vezérel (maximum 4 tengellyel képesek működni). A robosztus váz magas pontosságot eredményez.

MVD iBEND "B" 

B SERIES 1s

MVD hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító B széria

A B széria gépei vezérelt tengelyeinek száma jelentősen növeli a termelékenységet. CNC vezérlője max. 6 tengelyt tud vezérelni. A felhasználóbarát 2D grafikus vezérlő az alapfelszereltség része.

MVD iBEND "C" 

C SERIES-1s

MVD hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító C széria

A C széria gépei a nagy termelékenység és teljesítmény valamint a nagyfokú pontosságra optimalizált gépek. A legbonyolultabb hajlítási feladatok elvégzésére is képes. CNC vezérlője akár 12 tengelyt is tud vezérelni.

MVD iBEND "D"

D SERIES -1s

MVD hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító D széria

A D széria gépe csúcsminőségű, fejlett CNC-vezérlőkkel van felszerelve a legösszetettebb munkák elvégzésére. 410 mm-es löket és 510 mm-es torokmélység, gép asztali előfeszítés.

MVD iBEND "E-S"

1-png-960

MVD szervomotoros CNC vezérlésű élhajlító E-S széria

Az élhajlító gépek új generációja. CNC vezérlésű MVD csavarorsós és szíjhajtású szervomotoros elektromos gépek 20-200T nyomóerővel 950mm-4100mm közötti hajlítási hosszokkal a vevő igényeire szabva.

További elérhető termékekért vagy egyedi igényekért keressen minket elérhetőségeink egyikén!

MVD Lemezollók | iShear

Az élhajlítók mellett népszerűek a hatékony és gyors működésű lemezollók, amelyek elérhetők NC és CNC vezérléssel az egyszerűbb használat érdekében. Elérhetők a megszokott funkciók mellett pl az automatikus késhézag állítás vagy különböző szakítószilárdságú anyagok vágása esetén az állítható vágószög.

MVD iSHEAR "A" 

ashear

MVD mechanikus lemezolló gép A széria

Az A széria lemezollói alkalmas vékony acéllemezek vágásához, 4 mm anyagvastagságig. A váz és a felső gerenda acélból készült, minimális rugalmasságra és optimális ellenállásra lett kifejlesztve. A vázat egyetlen folyamat során alakítja ki a precíz NC megmunkáló központ.

MVD iSHEAR "B" 

bshear

MVD mechanikus lemezolló gép B széria

Precíz vágást biztosít a vastag anyagoknál is lassú üzemeltetési módban. Vevői igény szerint lehetséges automatikus késhézag állítás és löketbeállítás CNC vezérléssel. Programozható hátsó ütköző 0,1 mm-es toleranciával és visszatérés funkció. NC vezérlés.

MVD iSHEAR "C" 

cshear

MVD mechanikus lemezolló gép C széria

Nagy teljesítményű merev váz a torzulások elkerülése érdekében. A vágási szög automatikus beállítása az anyag vastagsága alapján. Programozható hátsó ütköző 0,1 mm-es toleranciával és visszatérés funkció.

További elérhető termékekért vagy egyedi igényekért keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Mi történik miután minket választott?

Amennyiben egy MVD élhajlító vagy lemezolló vásárlásán gondolkozik, az Atlanti-Szerszám Kft. az alábbi szolgáltatásokkal együtt kézbesíti azt Önnek.

01

Megrendelés

A termék megrendelését feldolgozzuk az előzetes ajánlat és az egyedi opciók valamint a szállítási határidő figyelembevételével. Kollégánk folyamatosan tájékoztatást ad a cég képviselőjének a rendelés aktuális állapotairól.

02

Szállítás

A megrendelés után gondoskodunk arról, hogy gépe gördülékenyen eljusson Önhöz. Speciális gépek esetén megszervezzük a gép külföldi, a gyártónál történő átvételét is.

03

Oktatás

Az üzembe helyezést követően, részletes oktatásban részesítjük a leendő gépkezelőket. Bemutatjuk a gépek működési mechanizmusát, ismertetjük a kiválasztott vezérlést és megosztjuk Önökkel tapasztalatunkat a karbantartásokkal és egyéb gyakorlati tudnivalókkal kapcsolatban.

04

Karbantartás

Vállaljuk gépeinek garanciális és garancián túli időszakos és eseti karbantartását, szervízelését.

05

Alkatrész ellátás

A javításokhoz és karbantartásokhoz szükséges alkatrészeket, pótalkatrészeket beszerezzük Önnek.

06

Szerszám ellátás

Gépei zavartalan működéséhez és elérhető legmagasabb teljesítményhez biztosítjuk a piacon elérhető legjobb szerszámokat és kiegészítőket.

book cover mockup design-femmegmunkalo3

FÉMMEGMUNKÁLÓ FOLYAMATOK KÉZIKÖNYVE

  • Szeretne többet tudni az Ön számára ideális élhajlítógép legfőbb tulajdonságairól?
  • Miért fontos a vezérelt tengelyek száma?
  • Milyen hosszúságú gépet válasszunk?
  • Mit jelent a lökethossz?
  • Mechanikus, pneumatikus vagy hidraulikus szerszámbefogást válasszak?
  • Melyik a számomra legalkalmasabb vezérlő típus?

Ezekre és sok más felmerülő kérdésre is választ kaphat az itt letölthető exkluziv szakmai kiadványunkból.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

ÉLHAJLÍTÓ GÉPEK

A különböző lemezterítékek élhajlítása a legtöbbször élhajlító gépentörténik. Az élhajlító gépek lehetnek hidraulikus vagy elektromos működtetésűek. Ma már leginkább CNC gépek vannak a gyártók kínálatában és az üzemekben, ezen CNC gépek a bevitt paraméterek alapján (lemezhossz, vastagság, anyagminőség, a matrica és a bélyeg alakja, a hajlítási méret és szög) kiszámolják az ütköző pozícióját (a rövidülést figyelembe véve) a szükséges nyomóerőt, a bélyeg bemerülését a hajlítási szögnek megfelelően.

A vezérelt tengelyek száma nagyban befolyásolja a gép termelékenységét. Legkevesebb 3 tengely vezérelt (ebből Y1 és Y2 a 2 nyomó munkahenger), de a vezérelt tengelyek száma a 10-et is meghaladhatja. Mind a gépek, mind a szerszámok (szabad hajlítás) univerzálisak, ugyanazon szerszámmal számos különböző alkatrész hajlítható meg.

Kérjen tőlünk ajánlatot

MVD ÉLHAJLÍTÓGÉPEKRE

Név (kötelező)
Email (kötelező)
Telefon (kötelező)
Cégnév (kötelező)
Ajánlatkérés tárgya (kötelező)
Üzenet (kötelező)

Az űrlap elküldése előtt olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat! Elfogadom

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 1992-óta van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda és szerviz
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000

Budapesti iroda
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2024 © Minden jog fenntartva.