Automatizált eszközadagoló berendezések

A polgárdi székhelyű Stock&Go Kft. korszerű raktározási, illetve új logisztikai megoldást nyújtó eszközadagoló berendezések családját tette elérhetővé a vállalkozások számára. A Társaságot 2014-ben vásárolta a Rollkon Kft. a Széchenyi Tőkealap befektetetését követően. Az anyacég 2003 óta szakképzett mérnökökkel van jelen az egyedi gépgyártás és ipari automatizálás piacán. Az újonnan megalakult cég szolgáltatási palettáját tudatosan bővíti, oly módon, hogy komplett megoldási csomagokkal állhasson partnerei rendelkezésére. Termékpalettánk a legkülönfélébb területek használati eszközeinek adagolására alkalmas. Így például munkavédelmi eszközök (kesztyűk, szemüvegek, maszkok, védősisakok), gyártási eszközök (bitfejek, vágó-csiszoló eszközök, spray-k), irodaszerek, kötőelemek, sablonok, szerszámok, illetve bármilyen fogyóeszköz igény szerinti és ellenőrzött kiporciózása megoldható költség- és időhatékonyan.

stock_n_go

Az automatizált eszközadagoló berendezések előnyei:

KÖLTSÉGCSÖKKENÉS

Használatával azonnali 20-50% költség csökkenés érhető el, a fogyás csökkenésnek köszönhetően.

FOGYASZTÓ AZONOSÍTÁSA

Felismeri munkavállalóját, így pontosan nyomon követhető a fogyás, amely takarékoskodásra ösztönöz.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

Non-Stop rendelkezésre álló raktár, amely igény szerint osztja be vagy korlátozza az anyagfogyást.

EGYSZERŰ BESZERZÉS

Figyeli a készletszinteket és automatikusan megrendeli a szükséges utántöltést, így a rendelési folyamat sokkal egyszerűbb lesz.

BESZERZÉSI INTELLIGENCIA

A készlet információknak köszönhetően Ön pontosan tudja mikor mennyi fogyóeszközre van szüksége.

NYOMON KÖVETHETŐ

Az egyedi tranzakcióhoz kapcsolódó minden adatot tárol, amelyből jelentést is készít Önnek igénye szerinti részletességgel.

LOPÁSBIZTOS

Az egyedi tranzakcióhoz kapcsolódó minden adatot tárol, amelyből jelentést is készít Önnek igénye szerinti részletességgel.

TÖBBNYELVŰ FELÜLET

Több nyelven is kommunikál, így biztosan szót ért munkavállalóival.

StockMat Automata termékek

Válasszon az alábbi termékek közül!

StockMat ECO

StockMat ECO

A család leggazdaságosabb tagja a StockMAT ECO automata, mely kialakítása 6 tálcás tárolást tesz lehetővé kisebb termékek, elsősorban kesztyűk számára.

StockMat LAPKA

StockMat LAPKA

A család legkomplexebb tagja a StockMAT Lapka egy kombinált funkciókkal rendelkező automata. A spirálos, valamint fakkos kiadagoláson felül lehetővé teszi az apró lapkák tégelyes kiszolgálását.

StockMat

StockMat

A család legsokoldalúbb tagja a StockMat automata, mely munkavédelmi eszközöktől a gyártási eszközökig különféle termékek tárolására alkalmas akár héttálcás kialakítással.

StockMat Visszavételezéssel

StockMat Safe

A család legbiztonságosabb tagja, a StockMAT Safe automata, mely egyedi kialakításának köszönhetően, alkalmas magas gázkoncentrációjú termékek ellenőrzött és biztonságos adagolására.

DispoMat Sztenderd

DispoMat Sztenderd

A család legpraktikusabb tagja a Páternoszter rendszer, mely 200 kg/tálca teherbírással képes tárolási lehetőséget biztosítani nagyobb szerszámok, sablonok, alkatrészek számára.

DispoMat Szekcionált

DispoMat Szekcionált

A család legintelligensebb tagja az új generációs Páternoszter rendszer. A vízszintes mozgású, lamellás ajtószerkezettel ellátott berendezés lehetővé teszi a fakkonként történő nyitást.

Bemutató Videó

Tekintse meg a Stock'n'Go bemutató videóját!

Az önkiszolgáló automata termékcsoport 10 évvel ezelőtt, Magyarországon az elsők közt került a portfóliónkba.

A cégeknél mutatkozó rezsianyag pazarlás csökkentése, a termelékenység növelése, az átláthatóság elősegítése, a raktárosi terhek enyhítése iránti igény keltette életre ezt a szolgáltatást.

A Stock'n'Go rendszer az többek közt az alábbi termékek adagolására alkalmas:

Forgácsolás és csiszolástechnikai rezsianyagok 100%

Hegesztéstechnikai rezsianyagok 100%

Munkavédelmi eszközök 100%

Vegyianyagok 95%

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 1992-óta van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda és szerviz
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000

Budapesti iroda
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2024 © Minden jog fenntartva.