BDS

BDS | Mágnestalpas fúrógépek, koronafúrók

A német BDS élmarógépek, mágnestalpas fúrógépek  és a hozzájuk tartozó koronafúrók széles palettáját  kínálja.

A ProfiPlus osztály mágnestalpas magfúró berendezéseit elsősorban a berendezés és gépgyártás területére ajánljuk.  Ezek a gépek rugalmasak  a fúrási, dörzsárazási, süllyesztési és menetvágási munkálatoknál.

A Profi Plus osztály MAB 1300 típusú gépe a legerőteljesebb magfúró berendezés a piacon.

A ProfiStart osztály a legjobb kezdet a BDS mágneses magfúró technológiájával. Különösen a szerkezeti acél  gyártásával foglalkozó és fémmegmunkáló ágazatokban használják. Ezek robusztus és kifinomult mágneses magfúró gépek.    Széleskörű kiegészítő és alkatrész választék áll rendelkezésre a ProfiStart osztály gépeihez.

A Profi Speciál osztály gépei speciális magfúrógépeket takarnak.  A BDS  arra törekszik, hogy megoldásokat találjon az ügyfelek speciális feladataira. Néhány ilyen gép gyártása már megvalósult: például a MAB 150, amely  kompakt gép, változatos munkakörülmények között használható.

Továbbá megtalálhatók a ProfiSpezial osztályban az automatikus mágneses magfúrógépek, gépek pneumatikus meghajtással és vasúti magfúró gépek vasútépítésekhez.

A MABasic sorozat  3 újonnan kifejlesztett, különböző teljesítményű mágnestalpas magfúrógépet kínál. Nagy teljesítmény alacsony áron. Ezzel az új gépkoncepcióval a BDS Maschinen szeretné áthidalni a szakadékot a professzionális felhasználók számára, akik nem akarnak választani a minőség és a teljesítmény között.

NÉPSZERŰ BDS TERMÉKEK

mab485sb gép

BDS | MAB 485 SB | Mágnestalpas Fúrógép (ProfiPlus)

Sokoldalú kompakt kategória, magasabb sebességtartománnyal. A motor teljesítményének és sebességének folyamatos ellenőrzése. Kétfokozatú hajtómű, nyomatéktartó olajfürdős sebességváltó. Fúrás a mag- és csigafúrókkal, süllyesztés, dörzsárazás menetvágás.

mab845 gép

BDS | MAB 845 SB | Mágnestalpas fúrógép (ProfiPlus)

Sokoldalú kompakt kategória, magasabb sebességtartománnyal. 30°-os forgó mechanizmussal. A fúró egyszerű után állítása és elhelyezése mágneses erő alatt. Magfúrókhoz 30 mm, 55 mm, 110 mm vágási mélységgel. Alkalmas csigafúrókhoz, dörzsár befogókhoz, süllyesztőkhöz.

img_1

BDS | MABasic 850 | Mágnestalpas fúrógép (ProfiBasic)

Jó teljesítmény és ára. Magfúrási teljesítmény ø 75 mm-ig. Robosztus, négyfokozatú sebességváltó. Motorteljesítmény: 1800 Watt Feszültség: 230V AC, 50-60 Hz. Löket: 255 mm. Mágnes mérete: 84 x 168 x 41,5 mm. Súly 24 kg. Folyamatos belső kenés. Morse kúp: MT3.

kbk_01

BDS | Koronafúró (HSS) ø12-60mm (Weldon) h=30mm | KBK

BDS® KBK (HSS) típusú koronafúrók, magfúrók Ø=12mm – 60mm-ig,vágási mélységük 30mm és 19mm(3/4″) Weldon befogással készülnek. Újraélezhetőek. A központosító tüske nem tartozéka a magfúróknak külön kell megvásárolni. Prémium minőség elérhető áron egyenesen Németprszágból. 

További elérhető termékekért vagy egyedi igényekért keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Kérjen tőlünk ajánlatot

BDS TERMÉKEKRE

Név (kötelező)
Email (kötelező)
Telefon (kötelező)
Cégnév (kötelező)
Ajánlatkérés tárgya (kötelező)
Üzenet (kötelező)

Az űrlap elküldése előtt olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat! Elfogadom

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 1992-óta van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda és szerviz
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000

Budapesti iroda
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2024 © Minden jog fenntartva.