Világmárkák gépeit hozzuk el Önnek a fémmegmunkálási folyamataihoz!

Az Atlanti-Szerszám Kft. főként a fémipar számára kínál naprakész megoldásokat. 2000 –óta szerepelnek kínálatunkban a telepített fémipari gépek. Csövek és idomok megmunkálására és darabolására minden igény kielégítésére alkalmas gépeket talál kínálatunkban.

Az Atlanti –Szerszám segít Önnek megtalálni az Ön számára legkedvezőbb megoldást. Figyelembe vesszük a következőket:

Rendelkezésére álló költségvetését

Felhasználási területét

Kihasználtság mértékét

Fenntartási költségeket

Fémmegmunkálási folyamatok

Válasszon az alábbi területek közül!

gecam_marka_logo

SORJÁTLANÍTÁS, CSISZOLÁS

Az általunk forgalmazott olasz Gecam márka, 1944 óta nyújt stabil, megbízható, rugalmas megoldásokat sorjátlanítási és felületfinomítási feladatok elvégzéséhez.

mg_marka_logo-new

HENGERÍTÉS, EGYENGETÉS

MG SRL-1949 óta van jelen a piacon, mára világméretű céggé, innovációs vezetővé nőtte ki magát. Világszinten havi 35 új gépük kerül letelepítésre számos felhasználási területen.

mvd_marka_logo

ÉLHAJLÍTÁS, LEMEZVÁGÁS

MVD Inan márkát több mint 10 éve képviseli az Atlanti – Szerszám kft. a magyar piacon. A török gépipar egyik legmegbízhatóbb és legjobb ár-érték arányú gépei.

mep_marka_logo

DARABOLÁS

A MEP 1964 óta gyárt Olaszországban kifinomult, robosztus, prémium minőségű kézi vezérlésű, fél-automata és automata fűrészgépeket, tárcsás darabolókat az ipar számára.

memoli_marka_logo

CSŐHAJLÍTÁS

ERCOLINA Az olasz gépgyártó az egyik leginkább elismert név a csőhajlítás terén. Gépei megoldást kínálnak 6-152mm átmérőjű csövek vagy hasonló szelvények hajlítására.

lezervagas_marka_logo

LÉZERVÁGÁS

Korszerű és költséghatékony fiber lézervágó gépek 1-6kW közötti teljesítménnyel. Magyar fejlesztésű és gyártású, magyarországi gyártói szervízhátérrel és támogatással.

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 1992-óta van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda és szerviz
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000

Budapesti iroda
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2024 © Minden jog fenntartva.