MG | 3 HENGERES LEMEZHENGERÍTŐ GÉPEK

MG G SOROZAT

A G sorozat gépei több hengerítési erővel rendelkeznek a motoron és a hengereken megnövelt erőnek köszönhetően, nagyobb teljesítményt és rugalmasságot kínálnak. A G sorozat gépei a nagyobb kapacitás mellett képesek a lemezek előtörésére is. Vezérelhetők kézzel valamint elérhetőek NC vezérléssel is.

A hengerítő gép előnyei és használhatósága:

  • Bolygóműves mozgások: a bolygóműves mozgás minimumra csökkenti a súrlódást, nagyon gyakori a súrlódás hagyományos mozgású gépeknél, különösen a diagonális és horizontális csúszás vezetőknél.
  • Közvetlen meghajtás: Az epicklodiális váltó a leghatékonyabban helyettesíti az alacsony hatékonyságú alkatrészeket (fogaskerék, persely, mechanikus váltó, ékszíj, csúszó felületek…) közvetlenül a henger végére szerelve, ezzel a módszerrel az egész pozitív energia a munkadarabra tevődik át. Ez a rendszer megfelel a Nemzetközi nagy hatásfokú és környezetszennyezési normáknak.
  • Állandó kenés: A gép minden alkatrésze előkenéssel és tömítéssel van ellátva, és ez a rendszer megfelelő kenést biztosít a gép teljes élettartamára.
  • Dupla önbeálló görgőscsapágyak: nincs súrlódás, mint a régi perselyeknél, nincs energia veszteség és alakváltozás a lineáris hengereknél.
  • Hengerdomborítás a darabok hordósodásának kiküszöbölésére
  • Automata szimultán kiegyenlítő: a hengerítő görgők párhuzamosságát erős TORZIÓS RÚD kontrollálja együttműködve a finoman szabályozott hidraulika szelepekkel. Ez a rendszer garantálja a teljes és mindvégig egyenletes párhuzamosságot újraállítások nélkül.

Kérjen tőlünk ajánlatot

Név (kötelező)
Email (kötelező)
Telefon (kötelező)
Cégnév (kötelező)
Ajánlatkérés tárgya (kötelező)
Üzenet (kötelező)

Az űrlap elküldése előtt olvassa el adatvédelmi tájékoztatónakt! Elfogadom

Gép típusa

Hengerítő gép, Lemezhengerítő gép

Műszaki paraméterek

  • Letölthető PDF

Kapcsolat

Király István

Értékesítő - Nagygépes üzletág

kiralyi@atlanti-szerszam.hu

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 30 éve van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000
Budapesti iroda és szerviz
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678, 30/334-4000

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2019 © Minden jog fenntartva.