MG | 4 HENGERES LEMEZHENGERÍTŐ GÉPEK

MG M SOROZAT

Az M sorozat gépei könnyebb munkavégzést garantálnak a becsípő hengernek köszönhetően. Az előtörési műveletek egy lépésben, egyszerűen megoldhatók. Az állandó nyomásnak köszönhetően elkerülhetőek a megcsúszások, így garantált a pontos eredmény. A torziós kiegyenlítés mindig a maximális párhuzamosságot eredményezi. A hidraulikus hajtás és mozgatás teljeskörű. Az oldalsó hengerek dönthetőek így a gépek kúphengerítésre is képesek. A gépek elérhetőek kézi működtetéssel illetve NC és CNC vezérléssel is. A CNC vezérléssel a legkülönbözőbb alakzatok hozhatók létre (ellipszis, csiga, stb.). A gépek felszerelhetőek oldalsó és felső támasztókarokkal. Munkadarab adagolóval és munkadarab kilökővel teljesen automatizálható.

A hengerítő gép előnyei és használhatósága:

  • Bolygóműves mozgások: a bolygóműves mozgás minimumra csökkenti a súrlódást, nagyon gyakori a súrlódás hagyományos mozgású gépeknél, különösen a diagonális és horizontális csúszás vezetőknél.
  • Közvetlen meghajtás: Az epicklodiális váltó a leghatékonyabban helyettesíti az alacsony hatékonyságú alkatrészeket (fogaskerék, persely, mechanikus váltó, ékszíj, csúszó felületek…) közvetlenül a henger végére szerelve, ezzel a módszerrel az egész pozitív energia a munkadarabra tevődik át. Ez a rendszer megfelel a Nemzetközi nagy hatásfokú és környezetszennyezési normáknak.
  • Állandó kenés: A gép minden alkatrésze előkenéssel és tömítéssel van ellátva, és ez a rendszer megfelelő kenést biztosít a gép teljes élettartamára.
  • Dupla önbeálló görgőscsapágyak: nincs súrlódás, mint a régi perselyeknél, nincs energia veszteség és alakváltozás a lineáris hengereknél .
  • Hengerdomborítás a darabok hordósodásának kiküszöbölésére
  • Automata szimultán kiegyenlítő: a hengerítő görgők párhuzamosságát erős TORZIÓS RÚD kontrollálja együttműködve a finoman szabályozott hidraulika szelepekkel. Ez a rendszer garantálja a teljes és mindvégig egyenletes párhuzamosságot újraállítások nélkül.

Kérjen tőlünk ajánlatot

Név (kötelező)
Email (kötelező)
Telefon (kötelező)
Cégnév (kötelező)
Ajánlatkérés tárgya (kötelező)
Üzenet (kötelező)

Az űrlap elküldése előtt olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat! Elfogadom

Gép típusa

Hengerítő gép, Lemezhengerítő gép

Műszaki paraméterek

  • Letölthető PDF

Kapcsolat

Király István

Értékesítő - Nagygépes üzletág

kiralyi@atlanti-szerszam.hu

Atlanti-Szerszam-logo_white_small_opt

Az Atlanti-Szerszám Kft. 1992-óta van jelen a magyar piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron negyed százada nyújtunk elsőrangú szakmai tanácsadást Magyarország legkiválóbb ipari szereplőinek.

Elérhetőségek

Szeged Központi iroda és szerviz
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
Telefon: 62/444-021, 30/299-3000

Budapesti iroda
1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
Telefon: 1/43-32-678

E-mail: info@atlanti-szerszam.hu
Munkanapokon: 8:00 - 17:00

Copyright 2024 © Minden jog fenntartva.